Gemaakt in zweden | Snelle levering | De hoogste kwaliteit

Gemaakt in zweden | Snelle levering | De hoogste kwaliteit

Over Bia Bed.

Het eerste Bia Bed werd gemaakt in 1969 in Valdemarsvik door Bengt Asklöf. Vandaag de dag wordt het bedrijf nog steeds gerund door zijn kleindochter, Sofia Asklöf. Zij doet dat al sinds 2009. Bia Bed vierde in 2019 het 50-jarige bestaan van het bedrijf.

Bia Bed is een bekend merk in de wereld van dierbenodigdheden en is onderdeel van Bia AB. Alle producten worden nog steeds handgemaakt in Valdemarsvik, Östergötland, Zweden en er worden waar mogelijk alleen Zweedse materialen gebruikt bij het milieuvriendelijk vervaardigen van de bedden.

Naast de Bia Bedden voor honden worden er ook duurzame interieurartikelen en zachte meubels voor bijvoorbeeld kindercrèches vervaardigd. Zeer hoogwaardige Zweedse producten met een strak design zijn de kenmerken van Bia Bed.

Het feit dat alle producten met de hand worden gemaakt in de eigen fabriek zorgt ervoor dat er controle is over het gehele fabricageproces wat bijdraagt aan de duurzaamheid en de goede werkomstandigheden. Bia Bed is klein genoeg om flexibel om te gaan met custom-made producten en nieuwe modellen en groot genoeg om aan de vraag naar grote orders of projectorders te kunnen voldoen.