Gemaakt in zweden | Snelle levering | De hoogste kwaliteit

Gemaakt in zweden | Snelle levering | De hoogste kwaliteit

Bia Bed Outdoor 80×100

(1 klantbeoordeling)

 219,95 239,95

Het Bia Bed Outdoor is perfect voor in de tuin, op de camping, op de boot of voor achterin de auto. Het is eveneens perfect voor puppy’s omdat de hoes gemakkelijk gewassen kan worden. Geschikt om 24/7 het hele jaar door buiten te laten liggen! De maat 80×100 cm is geschikt voor grote honden zoals bijv. de Rottweiler of Duitse herder
Het bed heeft de volgende specificaties:
Buitenmaten: 80 x 100 x 12.5 cm.
Slaapoppervlak 60 x 80 cm.
Dikte bodem: 5 cm.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste maat?

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Bia Outdoor bed – het hele jaar door buiten

Met het Bia Outdoor bed kan uw hond gedurende het hele jaar desgewenst zowel binnen als buiten slapen. Het outdoor bed heeft een speciale hoes die water-, viezigheid- en vetafstotend is. Hierdoor kan het bed alle outdoor omstandigheden weerstaan. Of het nu regent, sneeuwt of het zonnetje schijnt, het Bia outdoor bed is het bed voor honden die het liefst buiten zijn. Doordat de speciale hoes ook aan de onderkant van het bed doorloopt, is het uitermate geschikt om in de tuin op gras gelegd te worden maar ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld op de boot of op de camping. Mocht er onverhoopt toch wat vocht naar binnen getrokken zijn, dan is dat geen probleem, de ademde stof zorgt ervoor dat dit door de zon vanzelf weer verdampt. Wanneer het bed toch volloopt met (regen-) water kunt u het leeggooien en met een doek droogwrijven. De hoes van het Outdoor Bed kan tevens gewassen worden in de wasmachine op 40°C en met een synthetisch programma. Hierdoor blijft de stof waterafstotend. U kunt de hoes in de buitenlucht drogen of in de droger op 80°C. Als u de hoes in de buitenlucht laat drogen moet u de hoes wel strijken om deze waterafstotend te laten blijven. De camouflage mand is ideaal om mee te nemen als u gaat jagen met de hond. Het bed valt niet op, mag in nat gras liggen en is licht en gemakkelijk draagbaar.

  • Het hele jaar door een bed buiten
  • Verkrijgbaar in de kleuren blauwgrijs of camouflage
  • Ideaal voor in de tuin, op de boot of op de camping
  • Water- en vuilafstotend

Materialen:

Het Bia Bed Outdoor is gemaakt van Zweedse hoogste kwaliteit polyether schuim met een ÖkoTex 100 class, 1 certificaat. Klasse 1 betekent dat dit schuim is goedgekeurd om zelfs baby’s van 0-3 jaar op dit schuim te laten liggen. Hiermee is Bia het enige bedrijf ter wereld die deze kwaliteit kan bieden. Goed om te weten want mocht uw hond onverhoopt het bed slopen, dan is er geen gevaar voor zijn gezondheid. Zelfs de lijm die gebruikt wordt om de opstaande randen aan de bodemplaat schuim te bevestigen, is niet giftig. Het polyether schuim voor ieder bed dat met de hand in Zweden gemaakt wordt, bestaat uit 1 stuk schuim, dus geen vlokken die kunnen gaan verschuiven of verzakken, waardoor uw Bia Bed zijn stevigheid een (honden-) leven lang behoudt.

De Outdoor hoes is gemaakt van een waterafstotende, uv-bestendige en afneembare hoes en kan daardoor voor een langere periode buiten blijven liggen. De BIA Outdoor hoes is gemaakt van Dry Comfort XT™. Dit is materiaal met een hoogtechnologische coatingtechniek. De Dry Comfort XT™ heeft de volgende unieke eigenschappen; waterafstotend, waterdicht, ademend en ook nog eens heel gemakkelijk in onderhoud.

Onderhoud:

De hoes van het Outdoor Bed kan gewassen worden in de wasmachine op 40°C met een synthetisch programma. Hierdoor blijft de stof waterafstotend. U kunt de hoes in de buitenlucht drogen of in de droger op 80°C. Als u de hoes in de buitenlucht laat drogen moet u de hoes wel strijken om de stof waterafstotend te laten blijven.

Welke maat heb ik nodig?

Het is belangrijk om de juiste maat voor uw hond te bestellen, daarom hebben wij een maathulp tabel opgesteld. Wij raden u aan om de hond te meten, zowel van kop tot staart, als ook van de grond tot aan de schoft. Op deze manier kunt u in de tabel terugvinden welk Bia Bed het meest geschikt is voor uw hond. Honden krullen vaak op en gaan lekker tegen de opstaande rand liggen, hierdoor zou u kunnen denken dat u ook met een iets kleiner bed toe kunt echter wij raden aan om een maat te bestellen waarin uw hond ook volledig uitgerekt kan liggen. De genoemde rassen zijn een indicatie, als uw ras er niet tussenstaat, betekent dit niet dat dit bed niet geschikt is voor uw hond. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met Bia Bed voor een advies over de maat.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

Blauwgrijs, Camo

1 beoordeling voor Bia Bed Outdoor 80×100

  1. Annemieke (geverifieerde eigenaar)

    Een meer dan heerlijk en goed hondenbed. Mijn hond ging er direct in liggen en wilde er niet meer uit.

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *