Gemaakt in zweden | Snelle levering | De hoogste kwaliteit

Gemaakt in zweden | Snelle levering | De hoogste kwaliteit

Bia Bed Cat (size 0 en size 2)

 12,00 22,00

Een kat slaapt gemiddeld zo’n 15 uur per dag. Een goede mand is ook voor katten van levensbelang. Het Bia Bed voor katten is verkrijgbaar in 2 maten. Het ronde mandje is 50×50 en heeft een ligoppervlak van ongeveer 30 cm. Het vierkante mandje heeft een afmeting van 50×60 en geeft een slaapoppervlak van 30×40 cm. Er is geen verschil met de hondenmand, het enige verschil dat wij maken is dat de kattenmand niet zonder extra (stoffen) hoes besteld kan worden. Kies hieronder jouw favoriete combinatie.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bia Bed voor katten

Wist u dat een Bia Bed niet exclusief voor honden gemaakt wordt? Het merk is dan wel bekend geworden doordat honden en fantastisch goed in slapen maar ook katten zijn ware fans van Bia Bed.

Een ieder die zowel een hond als kat in huis heeft en een Bia Bed in bezit heeft, weet dat de kat maar al te graag het plekje van de hond overneemt. Een kat slaapt gemiddeld zo’n 15 uur per dag. Een goede mand is ook voor katten van levensbelang. Het Bia Bed voor katten is verkrijgbaar in 2 maten. Het ronde mandje is 50×50 en heeft een ligoppervlak van ongeveer 30 cm. Het vierkante mandje heeft een afmeting van 50×60 en geeft een slaapoppervlak van 30×40 cm. Er is geen verschil met de hondenmand, het enige verschil dat wij maken is dat de kattenmand niet zonder extra (stoffen) hoes besteld kan worden.

  • Verkrijgbaar in rond of vierkant
  • Met een zwart fluwelen hoes of een fleece hoes in de kleur grijs of taupe
  • Verantwoord slapen voor de kat

Alleen in combinatie met een hoes verkrijgbaar

De nagels van katten wijken af van die van de hond. De kans dat kattennagels het kunstleren bed beschadigen is aanzienlijk groter. Daarom verkopen wij een Bia Bed for Cats alleen in combinatie met een hoes. We kunnen voor katten namelijk niet garanderen dat de eco-lederen hoes een leven lang meegaat omdat de nagels van katten nu eenmaal te scherp zijn. Het is daarnaast voor de kat ook fijner om op een warmere hoes te slapen. Onze fleecehoezen zijn de zachtste hoezen binnen ons assortiment en geven de meeste warmte. Ideaal voor de kat. Omdat we het vierkante mandje al aanbieden voor de kleinere hondjes, is het voor dit formaat ook mogelijk om te kiezen voor de fluwelen hoes in de kleur zwart. Andere hoezen voor maat 50×60 zijn hier los te bestellen op onze website. Andere stoffen voor het ronde mandje zijn alleen op bestelling beschikbaar in de stoffen velours, rib, katoen of skanor. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar contact@biabed.nl 

Welke maat heb ik nodig voor mijn kat?

Het ronde bed heeft een slaapoppervlak van circa 30 cm. Katten houden ervan om lekker tegen een rand aan te liggen. het vierkante bed geeft iets meer ruimte (slaapoppervlak van 30×40 cm) en is geschikt voor iets grotere katten. Heeft u een Noorse boskat of een Maine Coon, dan kunt u eventueel ook een grotere maat (60×70 met ligoppervlak 40×50) bestellen voor uw kat. Let er wel op, deze kunt u los zonder hoes bestellen maar de garantie op de kunstleren hoes vervalt als er duidelijke sporen van kattennagels in het kunstleer zichtbaar zijn. We raden u dan ook aan om er direct een passende hoes in deze maat  bij te bestellen.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Maten

50×50 rond, 50×60

Hoes

Fleece, Royal

Kleur

Grijs, Taupe, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bia Bed Cat (size 0 en size 2)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *